Aov van Aegon


Alle grote verzekeringsmaatschappijen in Nederland bieden tegenwoordig mogelijkheden om jouw inkomen als zelfstandige of ZZP-er te verzekeren. En elk heeft zijn eigen voorwaarden. Je kan per verzekeringsmaatschappij kijken wat hun voorwaarden zijn, maar je kan ook een onafhankelijke AOV specialist contacten. Zij werken zonder provisie, want dit is bij wet verboden. Een van de grootste aanbieders van een arbeidsongeschiktheidsverzekering is Aegon.

Wanneer een Aegon verzekering?

Een AOV van Aegon is bijvoorbeeld voor jou geschikt als je ondernemer, ZZP-er of DGA bent, en bovendien jonger dan 60 jaar bent. Ook als je nog niets hebt geregeld, en zeker wil zijn van een inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Dit geldt uiteraard voor elke aanbieder van een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Aegon geeft verder zelf aan dat je ook geschikt bent als je liever geen ander beroep wil gaan uitoefenen. Ga gewoon eens een arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken, bijvoorbeeld via de website van AOV ZZP kan dit heel eenvoudig (http://aov-zzp.nl/).

Wel inkomen als je niet meer kan werken

Veel horen we dat een AOV premie duur is. Maar gelukkig zijn er de laatste tijd veel betaalbare mogelijkheden bijgekomen. Op de website http://aov-zpp/nl/ kan je gemakkelijk in contact komen met specialisten die kennis van zaken hebben en jou kunnen helpen aan een veilige en betrouwbare verzekering, zonder te veel te betalen. Zo heb je wel een inkomen als je niet meer kan werken.